Växtbaserad fermentering kan revolutionera kosthållningen i Europa
Ny studie från Umeå universitet visar att växtbaserad fermentering kan bli nyckeln till hållbar kosthållning i Europa.
Ny studie från Umeå universitet visar att växtbaserad fermentering kan bli nyckeln till hållbar kosthållning i Europa.
Hyperbar syrebehandling är en behandlingsform som ser ut att bli en spännande framkant inom den medicinska tekniken.
Ny undersökning visar att många kontorsarbetare upplever smärta men är ovilliga att investera i ergonomiska hjälpmedel.
För tips, pressmeddelanden eller annonsering kontakta oss på: redaktion@dagensinnovation.se
DagensInnovation.se – Alla rättigheter reserverade
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.